Advies Buddy

Recruitment verandert, is het recruitmentproces binnen de organisatie daar al op aangepast? Onze Advies buddies geven we op twee verschillende onderwerpen advies. De buddies kunnen helpen om jouw recruitmentproces te verbeteren zodat je sneller de juiste kandidaat voor de openstaande functies vindt!

Lees hieronder hoe de Process Buddy en de Branding Buddy jou verder kunnen helpen!


Process Buddy

Strategisch recruitment, waar moet je beginnen? Wij helpen met het verbeteren van het recruitmentproces, opzetten van het proces en het stellen van toekomstdoelen. Want leven “in het hier en nu” is voor recruitment écht niet van toepassing. Wie nu niet zit te slapen, zal in de toekomst vooraan staan. Dus; weet wat er komen gaat, hoe je daar op kan inspelen en wat het voor jouw werk betekent.


Branding Buddy

Recruitment is marketing. Of in ieder geval gaat recruitment steeds meer op marketing lijken. Simpelweg jouw vacature online zetten en gaan zitten wachten op de juiste kandidaat is niet meer genoeg. De markt verandert in een kandidatenmarkt en dus hebben mensen het voor het kiezen. Waarom zouden ze voor jou kiezen?