Over Ons

Recruitment Buddies zijn het antwoord op een veranderende arbeidsmarkt. De arbeidsmarkt wordt namelijk steeds krapper en dus is het lastiger om aan goed personeel te komen. Dat is een probleem, want de juiste persoon op de juiste plek heeft veel voordelen; meer productiviteit, blijere medewerkers, minder ziekteverzuim en ga zo maar door. Werkgevers vinden het lastig om de juiste mensen te vinden én de goede mensen te binden. Met een crisis achter de rug zijn we voorzichtig geweest. Misschien wel té voorzichtig. Hoe gaan we de concurrentie nu voor blijven? Hebben we over 3 jaar nog wel voldoende mensen om het werk te doen?

Wij zeggen altijd: als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Het moet dus anders als je ander resultaat wil. 

De oplossing.

Om dit probleem op te lossen zou je ervoor kunnen kiezen om een specialist in dienst te nemen of het recruitment uit te besteden met behulp van een selectiebureau. Maar dat zijn dure oplossingen en niet voor ieder bedrijf weg gelegd of even effectief. Wat jij wil is een oplossing op maat, wanneer het jou uitkomt. Wat jij nodig hebt is een Recruitment Buddy!

Het concept is simpel; afhankelijk van jouw recruitment vraagstuk zetten we een buddy in. Of je nou een vraag hebt op het gebied van werving, het organiseren van een selectiedag, het schrijven van een vacaturetekst of het afnemen van de eerste selectiegesprekken. Of het je nu ontbreekt aan kennis of aan tijd. Er is altijd een recruitmentbuddy op maat. En dat al vanaf 1 uur per opdracht!

Wie zijn we?

Wij, Joyce van der Poel en Véronique Wanst, hebben jarenlang ervaring in het recruitmentvak en in loopbaanmanagement. Wij werken dus aan beide kanten van de tafel. Wij geloven namelijk dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt en dat wanneer iemand écht op de juiste plek zit hier iedereen bij wint. De juiste persoon op de juiste plek gaat over twee dingen: de persoon én de plek. Met Recruitment Buddies werken we aan de plek. Met Verhelder Talent werken we aan de persoon. Natuurlijk is dat niet zo zwart wit te zeggen. Want met een inspirerende selectiedag werken we aan beide en wanneer we een talentpool samenstellen ook.

Doen we dat alleen?

Nee! Wij geloven dat wanneer je denkkracht en talent samenbrengt we tot veel meer in staat zijn. Kort gezegd; alleen kom je ver, samen kom je verder. Wij maken dus regelmatig gebruik van de expertise van anderen. Wanneer nodig vliegen we onze buddies in. Dat kan een websitebouwer zijn voor jouw “Werken-bij” bij website of een schrijfcoach voor de optimale vacatureteksten of een interessante spreker over de War on Talent  of generatie Y, Z enzovoort.

 

Benieuwd met wat voor zaken we je kunnen helpen? Klik hier!