Training buddy

Recruitment gaat over mensen. Stuk voor stuk uniek en een cruciaal onderdeel van dé perfecte match. De Training Buddy helpt recruiters deze perfecte match te maken door ze de nieuwste tools te geven in werving en selectie. Al onze incompany trainingen zijn op maat en dus toegespitst op de vraagstukken van jouw organisatie.

Al lerende je To-Do lijstje af

De opdrachten tijdens de trainingen zijn er zoveel mogelijk op gericht dat jij je niet alleen ontwikkelt tot een top-recruiter, maar dat je ook meteen je To Do-lijstje afwerkt. We werken niet met fictieve vacatures, maar met vacatures die nu voorliggen. En we bellen niet met fictieve kandidaten, maar met échte kandidaten. Aan de bak dus!

 

We geven o.a. incompany trainingen over:

We kunnen trainingen aanbieden door het hele land en op alle niveaus. Van beginnend recruiter tot recruitmentexpert! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Coaching en Fieldmanagement

De begeleiding en coaching van startende recruiters kan tijdrovend zijn, maar geen aandacht voor de ontwikkeling van recruiters kost uiteindelijk productiviteit en dus geld. Training Buddy helpt je recruiter op weg door on the job of op afstand te coachen. Daarnaast ondersteunen we in het begeleiden en coachen van collega’sop afstand (fieldmanagement) bijvoorbeeld binnen de detachering. Door met regelmaat het contact aan te halen met gedetacheerden haal je meer rendement uit je plaatsing. Meer informatie? Neem contact met ons op!