Employer Branding

De arbeidsmarkt word steeds krapper. Dit betekent dat er veel werk is, maar steeds minder kandidaten om dat werk mee op te vangen. Met andere woorden: werkzoekenden hebben het voor het kiezen. Wat maakt dan dat ze voor jou als werkgever kiezen en niet voor de concurrent? Een goed werkgeversmerk maakt dat mensen een goed gevoel hebben bij jouw organisatie. Het is stoer om op een verjaardag te vertellen dat jij bij dit toffe bedrijf mag werken. Maar hoe maak je een goed werkgeversmerk? Wat kan recruitment hier in doen? En wat voor invloed heeft het huidige personeel? Tijdens deze kennissessie nemen we je mee in de wereld van Employer branding. 

Voor wie is deze kennissessie?

Deze kennissessie is bedoeld voor recruiters, intercedenten en marketing- en communicatiemedewerkers die de arbeidsmarktcommunicatie oppakken.   Ook is deze kennissessie in te zetten als onderdeel van een traineeprogramma of lesprogramma op HBO-niveau.

Wat ga ik leren?

We nemen je van A tot Z mee in de volgende onderwerpen:

  • De kandidaat-journey
  • Het effect van uitstekende onboarding
  • Het versterken van het werkgeversmerk
  • Brandingstrategie
  • Recruitment marketing
  • Contentplanning

Op welke manier kan ik deze kennissessie volgen?

  1. Open inschrijving: kijk in de agenda of en wanneer er een kennissessie gepland staat
  2. In-house: we komen bij jou op kantoor of op school (of waar dan ook) om de training te geven. Vanaf 5 personen.
  3. E-Learning: je volgt de kennissessie online met behulp van een E-Learning / webinar en online coaching

Investering

De investering voor de kennissessie is afhankelijk van de manier waarop je de training volgt. De E-Learning kost €195,- excl. 21% BTW. De open inschrijving workshops zijn €295,- excl. 21% BTW. Wil je dat we bij jou op kantoor komen? Dan maken we graag een offerte op maat. De kennissessie in-house en open inschrijving duurt 1 dagdeel.

Aanmelden en meer informatie

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden voor deze training!